medlem UMS, ESK, SXK i Uppsala

Hej, Bilder har börjat strömma in ! Videouppspelning gäller från första bilden ,

tillvaron blir allt trivsammare i soffan och säsongen börjar närma sig...... dvs ut på sjön i sin båt !

Vi har kommit till början  av april 2012, så det är dags att börja vårrusta för segling.


Detta kan gälla både att segla i mälaren, men även i medelhavet, att vara med i Eskadersegling är en utmärkt och trevlig semesterform i båt, tex det årliga eskadermötet  i Örsundsbro , stor succe varje år för SXK i Uppsala. Mera bilder under albumet eskader SXK Uppsala och Båt-kul i Örsundsbro.

 Egen segling i skärgården är också ett måste, segling till Finnhamn, Möja, Utö, Nåttarö, Dalarö och Sandhamn för att nämna fina platser att besöka, och som gjorts  i många år!

Ett antal bilder från tidiga år, 70-tal till 2012; Mina båtar ;Liten hardtoppbåt med vagn , Ålandssnipan 9meter lång , Maxi 77,nr.1, Maxi84,Vindö40 / La Dolce Vita/ , Vega , maxi77 nr. 2 , Compis28. Början 70-tal, seglat med familjerna Ekdahl och Arendahl i Uppsala, Deras båtar var maxi 87 och Maxi 95 , ,trevliga familjeseglingar i skärgården. Båtklubbar under åren; UMS,ESK och SXK Uppsal, /.

Ett antal seglingar under SXK, 6-tim på Ekoln, trevligt att vara med och ibland har jag haft nöjet att få segla med K Pernestål som själv har en Compis 28 och är  duktig och erfaren seglare.

Bosse

Kommentarer

23.05.2014 11:57

Göran Ström

Kul att se alla bilder,fortsätt att lägga ut foton.
M.V.H.
Göran