ansv-data, Allradio Uppsala

För kunna ha jobb hela tiden efter Regionmusiken så fick det bli musiklärare, skolledare, kursledare, ja allt och lite till. Avhopp emellan, även tidigare i livet!  Mitt liv inom försäljning började lite smått i mitten redan 1960-1964, 1980- talet och framåt som extrajobb, och därtill musik.

Det blev JOWI data ,Dataförsäljning med eget Datamärke JOWI och utbildningsverksamhet 1989-1995, sedan Allradio i Uppsala 1995-2008, ett mycket trevligt företag att vara anställd i och det blev många år, och bra försäljningsresultat.

i snitt 10 år på alla jobb genom hela livet, det är ett bra riktmärke, då blir man inte nerskjuten som det heter, då hinner inte kniven ifatt!! skämt är det  men ganska allvarligt ändå! Man uppnår kanske sin inkompetensnivå brukar det heta på fackspråk!

ursäkta att jag har taskigt tangenbord,kan vara div.stavfel, hoppas det är okey , tack! 

Här nedan en del bilder från mitt butiksliv på ALLRADIO i UPPSALA som säger en hel del om ett kul jobb,fantastiskt trevliga arbetskamrater att jobba med och mycket trivsam arbetsmiljö, allt mycket bra, ett jättekul jobb man gick till varje morgon  med glädje, i ur som skur!

Ett och annat spelande kom därtill med band ,mycket lyssnande på skivor, jag jobbade ju även i en komplett skivstudio! 

Bosse